Hozzávalók:
4 tojássárgája
5 dkg cukor
1 vaníliarúd
1/2 l tejszín
cukor
Elkészítés:
A tojássárgáját elkeverem a cukorral. A vaníliarudat hosszában felvágom és kikaparom belőle a vaníliamagot. Hozzákeverem a cukros tojáshoz, majd a tejszínnel felöntöm. Lassú tűzön, állandó keverés mellett felforralom, majd hagyom kihűlni.
Kristálycukrot pár csepp vízzel felmelegítek és a tálkákba kanalazott vaníliára öntöm. Pár percre a hűtőbe teszem.
34. Budapest Borfesztivál – szeptember 11-14.
-
BUDAPEST BORFESZTIVÁL – Budapest Borfesztivál, 2025. szeptember 11-14.
között, a Budavári Palota teraszain. Szeptemberben ismét emeljük
poharainkat a Bud...
3 hete
0 HOZZÁSZÓLÁS:
Megjegyzés küldése