Hozzávalók:
4 tojássárgája
5 dkg cukor
1 vaníliarúd
1/2 l tejszín
cukor
Elkészítés:
A tojássárgáját elkeverem a cukorral. A vaníliarudat hosszában felvágom és kikaparom belőle a vaníliamagot. Hozzákeverem a cukros tojáshoz, majd a tejszínnel felöntöm. Lassú tűzön, állandó keverés mellett felforralom, majd hagyom kihűlni.
Kristálycukrot pár csepp vízzel felmelegítek és a tálkákba kanalazott vaníliára öntöm. Pár percre a hűtőbe teszem.
Puli és Juhász – pesti csárda a belvárosban
-
PULI és JUHÁSZ – Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska –
juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve. A Dob utca és
Síp utca sarkán...
6 napja
0 HOZZÁSZÓLÁS:
Megjegyzés küldése