Hozzávalók:
3 tojás
1 l tej
1 vaníliapuding
3 ek cukor
Elkészítés:
A tej 2/3-ad részét felforralom. A tojássárgáját, két kanál cukorral habverővel kikeverem, hozzáadom a maradék hideg tejet és a pudingport. A tojásfehérjét apránként hozzáadott maradék cukorral kemény habbá verem, majd a forró tejbe evőkanál segítségével beleszaggatom. Kis idő múlva óvatosan kiszedem és a forró tejbe az előzőleg elkészített masszát belekeverem. Miután felforrt leveszem a tűzről, lehűtöm, majd a tetejére halmozom a habokat. Hidegen tálalom.
Aria Hotel Budapest – 10 éves a világ egyik legkiválóbb szállodája
-
ARIA HOTEL BUDAPEST – 10 éves a világ legkiválóbb szállodái között számon
tartott Aria Hotel Budapest. 2025-ben ünnepli fennállásának tizedik
évfordulójá...
6 napja
0 HOZZÁSZÓLÁS:
Megjegyzés küldése