2009-07-24

Madártej




Hozzávalók:

3 tojás
1 l tej
1 vaníliapuding
3 ek cukor

Elkészítés:
A tej 2/3-ad részét felforralom. A tojássárgáját, két kanál cukorral habverővel kikeverem, hozzáadom a maradék hideg tejet és a pudingport. A tojásfehérjét apránként hozzáadott maradék cukorral kemény habbá verem, majd a forró tejbe evőkanál segítségével beleszaggatom. Kis idő múlva óvatosan kiszedem és a forró tejbe az előzőleg elkészített masszát belekeverem. Miután felforrt leveszem a tűzről, lehűtöm, majd a tetejére halmozom a habokat. Hidegen tálalom.

0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

 

Szegedi Szemek Olvasói

Szeged a térképen

 

SZEGEDI SZEMEK - DESIGNED BY APÁT LAJOS