Hozzávalók:
35 dkg főzőtök
1 db zöldpaprika
1 szál sárgarépa
1 szál gyökér
1 csokor kapor
1 kis csomag héj nélküli tökmag
2 szál zöldhagyma vagy 1 kis fej vöröshagyma
tengeri só
tejföl vagy joghurt
kurkuma
kevés olaj
1 kanál graham liszt
Hozzávalók:
35 dkg főzőtök
1 db zöldpaprika
1 szál sárgarépa
1 szál gyökér
1 csokor kapor
1 kis csomag héj nélküli tökmag
2 szál zöldhagyma vagy 1 kis fej vöröshagyma
tengeri só
tejföl vagy joghurt
kurkuma
kevés olaj
1 kanál graham liszt
Elkészítés:
A hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük az apróra vágott kaprot és a kurkumát, sót. Néhány kavarás után felengedjük vízzel és beletesszük a kockára vágott zöldséget. Amikor megfőtt, elturmixoljuk és a lisztből, joghurtból habverővel habarást készítünk rá. Bele tesszük a tökmagot és rövid főzés után tálaljuk.
Aria Hotel Budapest – 10 éves a világ egyik legkiválóbb szállodája
-
ARIA HOTEL BUDAPEST – 10 éves a világ legkiválóbb szállodái között számon
tartott Aria Hotel Budapest. 2025-ben ünnepli fennállásának tizedik
évfordulójá...
6 napja
0 HOZZÁSZÓLÁS:
Megjegyzés küldése