Hozzávalók:
35 dkg főzőtök
1 db zöldpaprika
1 szál sárgarépa
1 szál gyökér
1 csokor kapor
1 kis csomag héj nélküli tökmag
2 szál zöldhagyma vagy 1 kis fej vöröshagyma
tengeri só
tejföl vagy joghurt
kurkuma
kevés olaj
1 kanál graham liszt
Hozzávalók:
35 dkg főzőtök
1 db zöldpaprika
1 szál sárgarépa
1 szál gyökér
1 csokor kapor
1 kis csomag héj nélküli tökmag
2 szál zöldhagyma vagy 1 kis fej vöröshagyma
tengeri só
tejföl vagy joghurt
kurkuma
kevés olaj
1 kanál graham liszt
Elkészítés:
A hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük az apróra vágott kaprot és a kurkumát, sót. Néhány kavarás után felengedjük vízzel és beletesszük a kockára vágott zöldséget. Amikor megfőtt, elturmixoljuk és a lisztből, joghurtból habverővel habarást készítünk rá. Bele tesszük a tökmagot és rövid főzés után tálaljuk.
Puli és Juhász – pesti csárda a belvárosban
-
PULI és JUHÁSZ – Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska –
juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve. A Dob utca és
Síp utca sarkán...
6 napja
0 HOZZÁSZÓLÁS:
Megjegyzés küldése