Hozzávalók személyenként:
15 dkg pulykamell
1 szelet libamáj
1/2 szál póréhagyma
1 marék gomba
1 zöldpaprika
2 paradicsom
1 petrezselyem zöld
tejszín
liszt, zsemlemorzsa, só, olaj.
Elkészítés:
A kockára vágott pulykamellet kiklopfolom, megsózom és lisztbe forgatom. Forró olajban pirosra sütöm. A felszeletelt zöldségeket megsózom, megpárolom, majd felengedem tejszínnel és megszórom apróra vágott petrezselyemmel.
A libamájat zsemlemorzsában megforgatom és pirosra sütöm.
A libamájra halmozom a tejszínes zöldségek közé kevert pulykamellet.
Burgonyapürével tálalom.
Puli és Juhász – pesti csárda a belvárosban
-
PULI és JUHÁSZ – Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska –
juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve. A Dob utca és
Síp utca sarkán...
1 hete
0 HOZZÁSZÓLÁS:
Megjegyzés küldése