Hozzávalók
1 liba
30 dkg vagdalt
1 csokor petrezselyemzöld
2 tojás
2 zsemle
1 hagyma
só
bors
fél liter sör
Rendesen megtisztítjuk a libát, majd kívül-belül megfűszerezzük. A liba szívét, máját, zuzáját ledaráljuk, és a vagdalthoz adjuk. A belsőségekhez keverjük a tojásokat, petrezselymet, tejbe áztatott zsemléket, sózzuk, borsozzuk, majd megtöltjük vele a libát. A libát zsiradékkal bélelt tepsibe helyezzük, fél liter vizet öntünk mellé, és gyakori locsolgatás mellett, készre sütjük. A sört kb. 2,5 óra sütés után öntjük rá.
Amit a Márton napról tudni szeretnél megnézheted itt.
Puli és Juhász – pesti csárda a belvárosban
-
PULI és JUHÁSZ – Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska –
juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve. A Dob utca és
Síp utca sarkán...
1 hete
0 HOZZÁSZÓLÁS:
Megjegyzés küldése