Hozzávalók:
1 doboz szójakocka
3-4 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
4-5 szem burgonya
kb 125 gramm főzővaj-fontos: ne helyettesítsd olajjal, mert a szója megszívja magát vele és ehetetlen lesz !
fűszerek: szárított petrezselyem, vegeta, bors.
Elkészítés:
A szójakockát előírásszerűen 1 órával főzés előtt borsos-vegetás vízbe beáztatom. A hagymát a vajon megpirítom, a kinyomkodott szójakockát beledobom, kis lángon párolni, majd sütni kezdem.. Hozzáadom a zúzott fokhagymát, majd a fűszereket (ízlés szerint). Addig sütöm, amíg meg nem pirul.
Közben a krumplit felkockázom és olajban kisütöm.
Végül a sült krumplit a szójakockával összekeverem.
Puli és Juhász – pesti csárda a belvárosban
-
PULI és JUHÁSZ – Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska –
juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve. A Dob utca és
Síp utca sarkán...
6 napja
0 HOZZÁSZÓLÁS:
Megjegyzés küldése