Hozzávalók:
1 db csirkemell filé,
2 ek friss reszelt torma,
olívaolaj,
1 ek liszt,
2 szál újhagyma felkarikázva,
2 db alma apróra vágva,
só,
darált bors,
őrölt szerecsendió,
2 dl tejföl
Elkészítés:
A csirkemellet kis kockákra vágjuk, majd egy kevés liszttel összeforgatjuk. Egy serpenyőben felforrósítsuk az olajat, belerakjuk a húst átpirítjuk. Ezután fűszerezzük majd hozzáadjuk az almát és a zöldhagymát. Végül belerakjuk a tormát és a tejfölt, majd jól összeforraljuk és is kész vagyunk.
gasztrostudio.hu
CENTRÁL IRODALMI ZSÚR – No.1 iskolai program!
-
CENTRÁL IRODALMI ZSÚR – Minden idők legsikeresebb középiskolai irodalmi
kávéházi programja, a Centrál Irodalmi Zsúr újabb mérföldkőhöz érkezett. A
tavaly...
15 órája
0 HOZZÁSZÓLÁS:
Megjegyzés küldése