2010-03-22

Tagliatelle tofus-pesztós paradicsomsalátával



Hozzávalók:
250g tofu
2 ek olaj
1 ek ecet
2-3 paradicsom
1 maréknyi bazsalikom
1 ek pestó
1 citrom
250g széles metélt
Só,bors.





Elkésztés:

2 evőkanál olajból, 1 evőkanál ecetből, sóval és borssal öntetet keverünk.
A paradicsomot maréknyi bazsalikomlevéllel, apró kockákra vágott
tofuval, 1 evőkanál pestóval összekeverjük majd állni hagyjuk.
A széles metéltet megfőzünk.
1 citrom héját lereszeljük és 1 evőkanál olajon megpároljuk, a tésztát hozzáadjuk,
a pestós tofut ráhelyezzük és a salátával tálaljuk.

0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

 

Szegedi Szemek Olvasói

Szeged a térképen

 

SZEGEDI SZEMEK - DESIGNED BY APÁT LAJOS