Hozzávalók:
250g tofu
2 ek olaj
1 ek ecet
2-3 paradicsom
1 maréknyi bazsalikom
1 ek pestó
1 citrom
250g széles metélt
Só,bors.
Elkésztés:
2 evőkanál olajból, 1 evőkanál ecetből, sóval és borssal öntetet keverünk.
A paradicsomot maréknyi bazsalikomlevéllel, apró kockákra vágott
tofuval, 1 evőkanál pestóval összekeverjük majd állni hagyjuk.
A széles metéltet megfőzünk.
1 citrom héját lereszeljük és 1 evőkanál olajon megpároljuk, a tésztát hozzáadjuk,
a pestós tofut ráhelyezzük és a salátával tálaljuk.
LIZ&CHAIN Rooftop Bár – új szezon, új élmények
-
ELINDULT – a tetőterasz szezon. A Liz & Chain Rooftop Bár új élményekkel
vár! A Budapest Marriott Hotel felújított Liz & Chain Rooftop Bárjában
megrendez...
1 hete
0 HOZZÁSZÓLÁS:
Megjegyzés küldése